EHBO

Kinder EHBO Oranje Kruis via Kidsicosi

Ieder jaar wordt er een (herhaal)cursus EHBO aan Kinderen georganiseerd. Kidsicosi werkt samen met EHBO-aanbieder Weijs&Hooft Opleidingen. Alle gastouders en vraagouders kunnen hier tegen gereduceerd tarief aan deelnemen. Wilt u meer informatie over EHBO en cursus data, neem dan gerust contact op!

Voor de herhaalcursussen is de voorwaarde is dat u reeds in bezit bent van het officiële EHBO aan Kinderen Certificaat van het Oranje Kruis. Het jaarlijks volgen van de herhaling is verplicht voor gastouders om het certificaat geldig te houden.

Er is een grote kans dat u deze kosten van uw zorgverzekering (deels) terugkrijgt. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Zowel de EHBO als de herhaalcursus EHBO zijn inclusief certificaat. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een geldig certificaat, wijzen we u erop dat dit verplicht is om in het Landelijk Register Kinderopvang te worden ingeschreven. Aan de (nieuwe) gastouders die wel een geldig EHBO certificaat hebben, vragen we de geldigheid te controleren.

Advertentie