WA Verzekering

WA Zelfstandigen voor gastouders van Kidsicosi

Een WA (Wettelijke Aansprakelijkheids) verzekering voor Zelfstandigen is voor gastouders (ook opa en oma) heel belangrijk. De particuliere WA verzekering betaalt namelijk niet uit als er iets gebeurt tijdens de opvangsituatie, op het moment dat er een bedrijf wordt uitgeoefend. Ook niet met extra dekkingen, al kunt u dit altijd zelf bij uw verzekering navragen. Wij hebben voor deze Zelfstandige WA een korting kunnen onderhandelen en kunnen u deze voor slechts 35 € per jaar aanbieden middels een collectieve polis van de Goudse Verzekeringen. Deze maatschappij biedt een op maat gemaakt gastouderpolis aan. 90% van de gastouderbureaus werkt dan ook met deze verzekering.

Als u wilt deelnemen wordt jaarlijks op 1 januari 35 € van uw rekening geïncasseerd. Hierbij vindt u alle polisinformatie en het aanmeldformulier. Natuurlijk kunt u voor vragen ook altijd  contact opnemen.

Nu aanmelden voor de WA zelfstandigen

Wij krijgen regelmatig vragen van niet-gastouders naar deze verzekering. Voor meer informatie kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met De Goudse